Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

ЦСКА няма да пази резултата от София в Осиек

OFFNews 31 юли 2019 в 14:22 1382 0

Снимка cska.bg

Отборът на ЦСКА замина за Хърватия, където в четвъртък ще играе срещу Осиек мач-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа.

"Армейците" спечелиха първия мач в София с 1:0 след гол шедьовър на Евандро. Двубоят с Осиек е от 21,45 часа и ще бъде излъчен от bTV Action, а студиото започва четвърт час по-рано.

Треньорът Люпко Петрович е категоричен, че на стадион "Градски врът" червените няма да се бранят, а ще играят офанзивно и ще търсят попадение, което да им облекчи работата по класирането за третия кръг.

"Няма само да се защитаваме, както чух напоследък. В никакъв случай не се чувстваме притеснени. Все пак ние сме тимът, който разполага с предимство в резултата, макар и минимално.

Моето мнение е, че ако се справим както в първия мач, заслужено ще продължим напред.

Съперникът разполага с известен комфорт от гледна точка на това, че 10 човека в състава им почиваха в неделя в последната шампионатна среща", каза Петрович на летището.

"Отборът има настройка за един добър мач. Надявам се да вземем това, за което отиваме. Напасваме нещата. Амбицирани сме да напредваме", каза бранителят Божидар Чорбаджийски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews