ЦСКА обяви привличането на 23-годишен французин

OFFNews 20 август 2019 в 17:32 1255 0

ЦСКА привлече французина Брадли Мазику, съобщава официалният сайт на клуба от Борисовата градина. Ръководството на червените финализира трансфера на играча с Лориан, чийто продукт на школата е и Шоле, където футболистът се обиграваше през последния сезон, записвайки 25 мача като титуляр.

Трансферната сума за правата на 23-годишния Мазику остава конфиденциална между страните. Той се изявява по левия фланг, а в зависимост от тактическата постройка може да оперира като халф-бек или крило.

Новото попълнение ще се включи в днешната следобедна тренировка на отбора.

Пред напускане на отбора пък е Божидар Чорбаджийски. Футболистът на червените отива под наем в румънския гранд ФКСБ (бившият Стяуа) срещу 50 000 евро (малко под 100 000 лева).


Ако ФКСБ реши да го задържи за постоянно, ще трябва да плати още 450 000 евро (малко под 900 000 лева).

Медиите в Румъния припомнят, че преди година за Чорбаджийски е имало по-сериозни от финансово естество оферти, но тогава ръководството на ЦСКА не ги е приело, надявайки се, че защитникът ще се развие и ще си покачи цената.

Сега обаче червените са решили да го пуснат да се развива в румънския гранд, тъй като в отбора пристигнал испанецът Раул Албентоса, който едва ли е взет да стои на резервната скамейка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови