ЦСКА отлетя за Украйна без Бодуров и Пинто

OFFNews 14 август 2019 в 11:38 1309 0

ЦСКА oтлетя за Украйна, където утре ще изиграе срещата-реванш срещу Зоря Луганск от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач в София завърши при резултат 1:1.

В групата на "червените" отново не попаднаха капитанът Николай Бодуров и вторият капитан Рубен Пинто. Защитникът не игра и в първата среща, а халфът не се появи на терена както срещу Зоря, така и в двата сблъсъка срещу Осиек в предишния кръг.

За разлика от гореспоменатите, с отбора пътува Божидар Чорбаджийски, който най-вероятно ще остане на резервната скамейка така, както беше и за визитата на Лудогорец в неделя.

Треньорът на "армейците" Люпко Петрович отказа да говори пред медиите, като очакванията си за предстоящия двубой сподели единствено младият защитник Иван Турицов.

"Независимо дали ще играем бързо, или не, ние отиваме за победа и трябва да си я вземем. Ние разчитаме на колектив и на добра игра, мисля, че ще успеем да го покажем.

Шансовете са напълно реални да продължим, няма проблем, според мен ще победим. Ще си вземем онова, за което сме отишли.

Трудно е, защото играем през 3-4 дни, но сме готови. Най-силният ни коз е колективът. Мисля, че всички се чувстват добре", каза Турицов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови