ЦСКА отмъква Фабрини под носа на Левски

OFFNews 25 май 2019 в 11:47 1746 0

ЦСКА изненадващо е на път да изпревари Левски за подписа на италианеца Диего Фабрини. Медиите в Румъния бяха сигурни, че футболистът на Ботошани е сигурно ново попълнение на Левски. Само че по последни информации от Digi Sport ситуацията е доста по-различна и ЦСКА е отборът с най-добра оферта.

Според изданието, "сините" вече дори не са опция за халфа. Неговият агент Флорин Манеа е използвал Левски, за да привлече вниманието, а всъщност ЦСКА е с най-големи шансове.

Динамо Букурещ също не се отказва от Диего Фабрини и именно румънския гранд ще опита да пребори ЦСКА за подписа му. Динамо предлага малко по-ниска заплата, но първоначалното желание на италианеца е било да премине именно там, тъй като така няма да сменя държавата, а и ще играе заедно със сънародника си Матиа Монтини - друг играч, за когото в Румъния писаха, че е желан от Левски.

След направената оферта Фабрини се е съгласил да премине в ЦСКА и от Динамо ще трябва да увеличат финансовото си предложение, ако иска все пак да го убеди да отиде в Букурещ.

Тази кампания бе отлична за Фабрини, като основната цел след преминаването му в скромния румънски отбор бе да напомни за себе си.

Бившият италиански национал може да се похвали с мачове в Серия А и английския Чемпиъншип. Кариера му започва в Емполи, след което играе в Удинезе и Палермо преди да премине в Уотфорд, за който игра между 2013 и 2016. В този период е отдаван под наем и в други английски отбори като Милуол, Бирмингам и Мидълзбро.

Следва трансфер в Бирмингам за 1,8 милиона паунда. През миналия сезон защитава цветовете на испанския втородивизионен Овиедо, след което преминава като свободен агент в Ботошани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови