ЦСКА победи Черно море и вече диша във врата на Лудогорец

OFFNews 30 март 2019 в 22:26 1663 0

ЦСКА стигна до трудна, но заслужена победа над Черно море с 1:0 в двубой от първия кръг на плейофите в Първа лига, игран на стадион "Българска армия".

Зрителите станаха свидетели на здрав мач, но попаденията през първото полувреме липсваха, въпреки добрите възможности пред двата отбора. През втората част "червените" вдигнага оборотите и заслужено стигнаха до гол, благодарение на Али Соу, който се разписа от дузпа.

Така ЦСКА успя да се възползва от равенството на лидера Лудогорец срещу Берое (0:0) по-рано днес. "Армейците" вече са с актив от 60 точки, с 3 по-малко от разградчани. Черно море пък е с 42 пункта, колкото имат и старозагорци.

Иначе Лудогорец пропиля куп положения пред непробиваемия днес страж на гостите Душан Перниш. Най-фрапантни пък бяха ситуациите пред Марселиньо, Клаудиу Кешерю и Абел Анисе, които не съумяха да преодолеят словака от непосредствена близост.

Съперникът от Стара Загора също можеше да отбележи, но в самото начало Мартин Камбуров не наказа груба грешка на Форстър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови