ЦСКА подчини шампиона на Австрия

OFFNews 03 юли 2019 в 21:39 1530 0

Изключително престижен успех над шампиона на Австрия Ред Бул Залцбург постигна отборът на ЦСКА в последната си проверка на лагера в алпийската държава.

"Червените" се наложиха с 1:0, а попадението отбеляза бразилецът Евандро в 35-ата минута. Местният отбор можеше да изравни, но босненският национал Смаил Превляк пропусна дузпа, като прати топката над вратата.

Двубоя с Ред Бул Залцбург пропуснаха Диего Фабрини, Денис Давидов и Илия Шаламанов, които са с леки контузии, но ще са на разположение на треньорския щаб за контролата срещу Вихрен в събота, когато ще бъде представен отборът за новия сезон.

Иван Турицов продължава своето възстановяване и също не взе участие в днешния мач.

Греъм Кери пък се прибра в родината си по предварителна договорка с клуба, но ще бъде в състава за последната проверка в София.

Така ЦСКА се завръща от лагера без нито едно равенство в проверките.

В Австрия ЦСКА победи с 3:0 чешкия Прибрам. Последва загуба от съперника на Лудогорец в първия кръг на Шампионската лига - Ференцварош с 0:1, както и ново поражение от украинския гранд Шахтьор (Донецк), отново с 0:1.

ЦСКА се прибира в София в четвъртък вечер. Тимът ще пристигне на Терминал 2 на Летище София с полет от Мюнхен в 18:40 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови