ЦСКА подписа с Viber, отвориха офертата за базите

OFFNews 13 декември 2017 в 14:55 3244 0

Снимка sportal.bg

ЦСКА и Viber, едно от водещите приложения за разговори в света, подписаха договор за партньорство, информира официалният сайт на клуба от Борисовата градина.

ЦСКА става първият и единствен засега български футболен клуб с чат бот във Viber. Ботът е интегриран в официалния публичен акаунт на ЦСКА и предоставя на последователите във Viber повече информация за билети и мачове на клуба, както и новини около отбора. В рамките на следващите няколко месеца чат ботът ще бъде обогатен, за да даде на феновете на клуба още възможност за интеракция - да печелят награди, свързани с любимия отбор.

Емоциите около всички мачове на ЦСКА феновете могат да споделят и във Viber с новия стикер пакет на отбора. Стикерите са безплатни и достъпни за всички в България и по света, като позволяват автоматично последване на акаунта на ЦСКА във Viber.

Партньорството между ЦСКА и Viber беше обявено на пресконференция на стадион „Българска армия”, на която присъства и Атанас Райков, директор бизнес развитие на Viber за Централна и Източна Европа и страните от ОНД, спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, помощник треньорът на отбора Даниел Моралес и футболистите Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

„Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да реализираме подобно мащабно партньорство, което да предостави на милионите фенове на отбора в България и по света страхотно изживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с любими слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и новини, да обогатят емоциите на запалянковците и да допълнят стратегията за развитие на клуба”, заяви Атанас Райков.

„Благодаря от името на ръководството за тази съвместна дейност. Това е едно голямо предимство пред останалите клубове. Още едно средство за нашите фенове да обменят информация. И най-скептичните наши фенове и техните изисквания ще бъдат удовлетворени. Надявам се тази съвместна дейност да бъде дългосрочна”, обяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

Междувременно комисята, назначена със задачата да разгледа документите за търга за базите на ЦСКА - стадион "Българска армия" и тренировъчната база в Панчарево, отвори получените оферти на специална пресконференция по-рано днес.

Както е известно, предложението, което е постъпило до крайния срок - 11 декември, е само едно. То идва от ПФК ЦСКА-София ЕАД, а негов вносител е един от директорите в клуба - Пламен Марков. Пликът с необходимите документи бе отворен в присъствието на членовете от комисията и журналисти, а следващата стъпка е разглеждането на ценовата оферта. В първия работен ден за 2018 година ще стане ясно одобрена ли е офертата, след което трябва да бъде подписан и договор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови