ЦСКА привлича половин отбор през зимата

OFFNews 09 декември 2018 в 10:42 1870 0

Мащабна селекция през зимния трансферен прозорец се стяга в ЦСКА. За нея ще помага новопривлеченият като консултант сръбски специалист Люпко Петрович, пише "24 часа".

71-годишният легендарен треньор изгледа мача с Лудогорец на "Българска армия", а след двубоя критично заяви, че част от играчите на "Българска армия" не стават за отбора. В последните дни Петрович беше командирован в чужбина, за да гледа евентуално ново попълнение на ЦСКА.

От "Армията" ще си тръгнат и играчи, като първи в списъка е бразилецът Жеферсон. Левият бек е желан от два клуба в родината си. Това са Вашку да Гама и Флуминензе, които вече са се свързали с агента на играча и ръководството на ЦСКА.

Петрович също така ще проследи от първа ръка зимната подготовка на отбора. Той ще пътува заедно с “червените” за лагера им в Испания.

Престоят на Иберийския полуостров ще стартира около 18 януари. Петрович ще бъде заедно с отбора и ще гледа отблизо зимните контроли. Той тепърва ще наблюдава и записи от мачовете на тима през есента.

Люпко все още не е имал възможност да се запознае по-подробно с отбора, след като доскоро работеше в Руанда, където направи АПР шампион на страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови