ЦСКА продължава да впечатлява в контролите

OFFNews 27 януари 2018 в 16:49 4706 0

Снимка cska.bg

ЦСКА постигна втори престижен резултат в предсезонните си контроли, след като удържа 0:0 с украинския гранд Динамо Киев в "Марбея футбол център".

"Червените" бяха подкрепени от около 20 привърженици, пристигнали от цяла България, за да изгледат мачовете на ЦСКА на живо, информира клубният сайт.

Двубоят беше равностоен и двата отбора имаха шансове да отбележат голове. Вратарят Витаутас Черниаускас се намеси решително в 4-та минута и запази мрежата си суха. В 11-та Тиаго Родригес стреля към вратата от границата на наказателното поле, но топката премина на сантиметри от гредата. Три по-късно играч на Динамо се разписа, но попадението беше отменено заради засада.

15 минути след старта на второто полувреме Тиаго пропусна отлична възможност да открие резултата, след като беше изведен на добра позиция, но не успя да прати топката във вратата. В следващите минути Каранга на два пъти имаше шанс да отбележи гол, но до такъв не се стигна. В 75-та минута Станислав Манолев отправи страхотен изстрел и затрудни максимално вратаря на Динамо, който обаче успя да избие топката над гредата.

Освен Александър Георгиев и Александър Барт, които пропуснаха срещата заради контузия и Слави Петров, който е с вирусно заболяване, Стамен Белчев пусна в игра всички 20 футболисти, а левият бранител Джеферсон Телес дебютира в стартовата единайсеторка.

Следващата контрола на тима е срещу Спартак Москва на 31 януари (сряда) от 18:30 часа. Двубоят ще бъде излъчен на живо по Диема Спорт и клубната телевизия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови