ЦСКА продължи договора на Жеферсон

OFFNews 15 декември 2019 в 13:39 1306 0

ЦСКА продължи договора на бразилеца Жеферсон Телес. Преди да се прибере в родината си за Коледа, бранителят парафира нов контракт с клуба, според който ще носи червената фланелка до лятото на 2023 година.

Универсалният футболист пристигна на "Армията" в началото на 2018 година и от тогава записа за "армейците" общо 55 мача във всички надпревари.

Той бе привлечен в България от елитния Интернасионал (Порто Алегре), а във кариерата си е бил част и от националния отбор на родината си, с който участва на Копа Америка през 2015 година.

Припомняме, че вчера ЦСКА привлече в редиците си нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав. Футболистът официално подписа своя договор с червените и от първия ден на зимната подготовка през януари ще се присъедини към новите си съотборници.

Към 24-годишния играч имаше засилен интерес и от други водещи родни отбори, но в крайна сметка решаващо се оказа личното му желание да заиграе на "Армията". През есенния полусезон Ахмедов вкара 6 гола в 18 мача, а миналата кампания отбеляза 8 попадения за русенци в Първа лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови