ЦСКА пусна евтини билети за реванша с Ботев

OFFNews 18 април 2019 в 15:55 1186 0

Билети по 6 лв за всички сектори на стадион "Българска армия" пусна ръководството на ЦСКА за реванша с Ботев Пловдив от полуфиналите на турнира за Купата на България. Двубоят е на 24 април, сряда, от 19,00 часа, а желанието на клуба е стадионът да бъде пълен.

В първата среща в Пловдив "червените" отстъпиха с 2:3 с човек по-малко на терена. От ЦСКА се оплакаха от съдията Николай Йорданов, който подмина игра с ръка на футболист на Ботев в наказателното поле и не отсъди дузпа.

"Това, което се случи тази вечер, е подигравка. Визирам дузпата и втория гол на Ботев (Пловдив). При попадението има абсолютен фаул за жълт картон в центъра. Подминава се, организират контраатака и ни вкарват”, бесен бе главният мениджър Стойчо Стоилов.
“При 0:2 е трудно, но ние съумяхме да се върнем в мача и с човек по-малко. Хандбал в наказателното поле имаше, но се правят на луди. Като е дадена една дузпа, защо да не се даде втора? Убийство на футбола - това правят. Ние обаче сме по-стойностният отбор и ще продължим”, каза още Стоилов.

Преди реванша с Ботев на ЦСКА предстои мач в събота с Левски. В лагера на "червените" бяха зарадвани с добри новини около контузените Тиаго Родригес и Кристиан Малинов. Португалецът ще поднови тренировки днес, информира "24 часа". Малинов пък е напълно готов и е на линия за сблъсъка със "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови