ЦСКА се разделя с бранител

OFFNews 07 февруари 2019 в 08:32 1606 0

Престоят на Борис Секулич в ЦСКА е към своя край и защитникът ще си тръгне от “Армията” най-късно през лятото, съобщава "Меридиан мач". Сърбинът със словашки паспорт бе твърд титуляр като десен бранител в началото на сезона, след това запълваше дупката отляво на отбраната, а накрая изпадна от състава. Секулич, който попада в разширения състав на националния отбор на Словакия, бе нарочен от феновете след загубата от Левски, което окончателно му затвори пътя към първия състав.

Защитникът почти не играе и в зимните контроли, въпреки че отборът има сериозни проблеми и по двата фланга на отбраната. По време на лагера като десен защитник се залага на Стойчо Атанасов, а отляво Ел Маестро премести Станислав Манолев заради контузията на Жеферсон и неубедителното представяне на Лясков.

Борис Секулич има договор с клуба от Борисовата градина до 2020 година. Почти сигурно е, че той няма да го изпълни и през лятото ще си тръгне от “Българска армия”, когато ще му се търси купувач. Заради проблемите в защита, засега той ще остане и през пролетта, за да запълва дупките, когато се наложи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови