ЦСКА се разделя с национал

OFFNews 21 март 2019 в 09:31 1722 0

ЦСКА ще се раздели с Божидар Чорбаджийски след края на сезона, информира "Меридиан мач". Доскорошният капитан на отбора е изпаднал в немилост пред ръководството, но двете страни ще се разделят по най-добрия начин, като "армейците" ще направят всичко възможно да помогнат при намирането му на нов отбор в чужбина. Самият защитник още през зимата намекна, че се надява да продължи кариерата си зад граница, въпреки че все още не е стигнал тавана си в България.

Чорбаджийски загуби титулярното си място в отбраната на "червените" и изглежда скоро няма да си го върне. Любослав Пенев очевидно предпочита да налага младия Валентин Антов до лидера на отбраната Николай Бодуров. Освен това последното попълнение Нуно Томаш също е централен защитник и най-вероятно ще е първи избор за заместник при контузия или наказание.

Много вероятно е от ЦСКА да си върнат през лятото Пламен Гълъбов, който е преотстъпен на Етър, както и да привлече нов футболист в тази зона. Чорбаджийски все още има шанс да бъде пласиран в чужбина при добра цена, тъй като е национален състезател. Шефовете на ЦСКА явно са се отказали да го налагат и да вземат много пари от продажбата и вече залагат на Антов. При това положение ръководството няма да прави проблеми на 23-годишния защитник да продължи кариерата си навън.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови