ЦСКА стартира подготовка на 9 януари

OFFNews 03 януари 2019 в 09:08 1502 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще събере футболистите на тима за първа тренировка на базата в Панчарево на 9 януари.

В първите 3 дни от подготовката играчите ще преминат задължителните медицински прегледи на групи. До 13 януари "червените" ще тренират двуразово в София, а на 15 януари заминават за испанския курорт Марбея, където ще се подготвят до 29 януари.

Последното занимание на отбора преди отпътуването за Испания ще бъде открито за медиите. По време на двуседмичния лагер "армейците" ще изиграят 4 контроли.

Първата ще се състои на 16 януари срещу германския Бохум, а преговорите със съперниците за останалите проверки са в процес на финализиране.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени дали тимът ще тренира на базата в Панчарево, или ще бъде проведен и втори подготвителен лагер.

До старта на полусезона щабът планира още две контроли на родна земя. В първия официален двубой за годината ЦСКА гостува на Черно море, като датата и началният час все още не са обявени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews