ЦСКА вдигна мерника на титулярен защитник

OFFNews 15 юли 2019 в 09:19 1231 0

Титулярното място на централния защитник на ЦСКА Божидар Чорбаджийски отново ще бъде под сериозен въпрос, пише "Меридиан мач".

Бившият капитан на "червените" пропусна мача с Титоград в Лига Европа заради наказание, но бе в стартовия тим при домакинското равенство с Етър. Бледите му изяви обаче могат да го закотвят за дълго време на пейката.

Чорбаджийски остави много леко Даниел Младенов да мине покрай него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, както и показа пълна липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко ситуации. Чорбаджийски бе понижен до резерва миналия сезон при Любо Пенев, но се завърна в състава веднага след уволнението на треньора.

Говори се, че някои от шефовете на ЦСКА са готови веднага да се разделят с централния защитник, но той е сред любимците на собственика, което засега го спасява.

Не е изключено в някой от следващите мачове като титуляр на вратата на червените пък да се появи новият вратар Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Витаутас Черняускас, но ще получи скоро шанс да бъде първи избор и само от него зависи дали ще го грабне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови