Цели шест промени в състава на Англия за мача с България

OFFNews 14 октомври 2019 в 12:08 3250 1

Селекционерът на английския национален отбор по футбол Гарет Саутгейт по всяка вероятност ще направи впечатляващите шест промени в стартовия си състав за днешния двубой срещу България, пишат медиите на Острова.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг в тази вечер от 21:45 часа на стадион "Васил Левски" в евроквалификационна среща от Група А.

Възможно е дебют за "трите лъва" в отбрана да направи Тайрън Мингс от Астън Вила. Той ще играе на мястото на Майкъл Кийн. Негов партньор ще бъде многомилионната покупка на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър.

Трент Александър-Арнолд пък ще започне отдясно на отбраната вместо Киърън Трипиър, а Бен Чиуел ще замени наказания Дани Роуз отляво.

Деклан Райс пропусна последната тренировка на "трите лъва", което увеличава шансовете на Хари Уинкс да попадне сред стартовите 11.

Рос Баркли може би ще се появи на мястото на Мейсън Маунт, а Джейдън Санчо се очаква да получи почивка за сметка на Маркъс Рашфорд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

1

Kristiano789

14.10 2019 в 12:13

За съжаление който и да играе за Англия май ще се справи лесно със съпротивата на противника...Като знаем кой е противник в случая.