Цяла седмица люти дербита от "Емиратс" до "Герена"

OFFNews 05 март 2019 в 14:24 2647 0

Един от най-чаканите мачове през тази седмица безспорно е дербито от 25-ия кръг на Първа лига между Левски и Лудогорец.

Емоцията ще е голяма, тъй като при успех "сините" официално ще се завърнат в борбата за титлата. От дербито ще се опита да се възползва ЦСКА. На "червените" им предстои тежко гостувана на Етър във Велико Търново, като домакините са се устремили към място в Топ 6 и ще хвърлят всички сили в мача.

В испанската Ла Лига Барселона стои самотно на върха в класирането и ще приеме на своя "Камп Ноу" Райо Валекано, като срещата ще може да наблюдавате пряко по MAX SPORT 4. Двубоят е в събота от 19:30 часа българско време.

Реал Мадрид пък гостува на Валядолид в неделя от 21:45, докато Атлетико Мадрид приема Леганес с мисъл за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига с Ювентус.

На Острова очите ни ще са насочени към стадион "Емиратс", където Арсенал приема Манчестър Юнайтед в директна битка за място в Топ 4 и победителят ще направи решаваща крачка към заветната цел. Манчестър Сити пък успя да се добере до върха в класирането на Висшата лига и ще се опита да задържи лидерството с домакинство на Уотфорд. Ливърпул приема Бърнли и също няма право на грешка.

В италианската Серия А Ювентус на практика капарира титлата след 2:1 над Наполи на "Сан Паоло" и сега трябва да удържи инерцията и срещу Удинезе. Срещата е в петък от 21:30 часа и можете да я наблюдавате пряко по MAX SPORT 3.

Милан, Интер, Лацио и Рома спорят за две места. През този кръг Лацио има тежката задача да победи Фиорентина, ако иска да остане в играта за Топ 4. Друг претендент за оставане в четворката - Милан ще гостува на Киево.

Но преди битките в националните първенства, предстои голямото шоу Шампионска лига. Тази седмица ще се изиграят четири от осемте 1/8-финални реванши. Тази вечер Реал Мадрид ще се опита да затвърди успеха си над Аякс след като в първия мач победи с 2:1. Борусия Дортмунд пък ще се надява на чудо срещу Тотнъм. Немците претърпяха поражение с 0:3 в първия мач срещу "шпорите".

На същия полюс е и Манчестър Юнайтед, който в сряда трябва да гони пасив от 2 гола срещу ПСЖ, а Порто и Рома ще решат кой има по-голямо желание за победа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови