Цирк с единствения обвинен за расисткия скандал в София

OFFNEWS 18 октомври 2019 в 23:03 16064 1

Пълен цирк се оформя около личността на единствения обвинен за расисткия скандал по време на евроквалификацията срещу Англия в София.

Досега се знаеше, че това е 18-годишният Цветан Гечев, който беше задържан под стража. Той има и условна присъда за нанасяне на средна телесна повреда.

Днес в съда обаче се яви неговият брат близнак Димитър, който твърди пред медиите, че той е бил на мача и е заснет от камерите, а не брат му.

Той дори отишъл до Първо РПУ да си признае, но там му казали, че имат вече самопризнания от Цветан. За жеста си Димитър Гечев казва, че не бил умишлен, а просто отправил поздрав към познат от охраната.

“В полицията ме излъгаха. Брат ми е бил при гаджето си. Прибраха го на сутринта. Дойдоха и казаха, че им трябва за 15 минути, а вече трети ден го няма. Нормално е да се псува на стадиона като падаме с 0:6. И вие да бяхте там, и вие щяхте да псувате. Не съм си свалял панталона. Аз бях, готов съм да се подложа на всякакви проверки”, каза Димитър.

Бащата на гаджето на Цветан потвърди, че той е бил на гости у тях вечерта и не е бил на мача. Той изрази недоумение, че ще бъде разпитан чак в понеделник.

“Няма такава държава”, беше коментарът на родителя, а приятелката на Цветан също се възмути от прибързаното му обвинение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13214

1

XR4

18.10 2019 в 23:24

Абе те близнаците не вървяха ли комплект(в училище, в казармата, в университета)? Защо единия е "вътре", а другия "вънка"? Я Гешев веднага да се самосезира!!! :))))
Ебати убитаците-няма такава държава!
ПП.И Гела доволно потрива ръчички...