Тестваха играчите на ЦСКА за коронавирус

OFFNews 13 май 2020 в 16:25 4535 0

Футболистите и щаба на ЦСКА бяха тествани за коронавирус, съобщава официалният сайт на клуба. Това е едно от условията за подновяване на груповите тренировки, които бяха разрешени и стартират от петък. 

"Тази сутрин бяха направени PCR тестове за COVID-19 на всички футболисти и спортно-техническия щаб на ЦСКА. В следващите няколко дни всички служители на администрацията на клуба ще се подложат на същите тестове.

По-късно днес и утре играчите ще преминат на групи пълни медицински изследвания, като отборът ще започне тренировки в петък при строго спазване на всички задължителни изисквания за безопасност.

Вчера в София се завърна халфът Тиаго Родригес, който се възстановяваше от контузия в родината си. Той бе единственият състезател на армейците извън България и след като премине 14-дневния период на карантина, той ще се присъедини към тренировъчните занимания със съотборниците си.

В периода на извънредното положение ЦСКА се раздели по взаимно съгласие с Раул Албентоса, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор и Върнон Анита", написаха червените на своя официален сайт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови