Тодор Неделев: В България ще играя само за Ботев

OFFNews 12 декември 2018 в 16:11 1666 0

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев отряза ЦСКА и сподели, че в България би играл само за "канарчетата". Още през лятото "червените" искаха да вземат Неделев, но така и не се стигна до сделка, а преди дни отново се заговори за негово преминаване на "Армията".

"През лятото ми звъняха от ЦСКА, искаха да ме привлекат, но прецених, че на този етап е по-добре да остана в Ботев. Това беше през лятото. Сега няма нищо конкретно. Казал съм си, че в България ще играя само в Ботев. На този етап ще остана в Ботев, ако няма оферта от чужбина.

ЦСКА е един от най-големите отбори в България. Ако има оферта през зимата оттам, ще се обсъди с ръководството и ще вземем най-доброто решение за клуба, а и ще се види моето желание. Но това ще стане евентуално през януари.

Не мисля, че искам да се връщам в Германия. Престоят ми там не беше много добър. Иска ми се или в Испания, или в Италия. Знаем, че от Ботев Пловдив е по-трудно да изляза в добър отбор. Дано съм жив и здрав, раздавам се в Пловдив и в националния отбор, пък има хора, които следят", каза Неделев.

Плеймейкърът бе избран за най-добър играч на последните два кръга от Първа лига.

"Един футболист не може да бие сам друг отбор. Благодаря на моите колеги и моите треньори. Иван Чворович ми каза да пробвам в далечния ъгъл, ако има фаул срещу Витоша. Пробвах, получи се и записах хеттрик. За момента нямам никаква оферта.

"Започвам подготовка с Ботев (Пловдив). Ако има някаква оферта, ще я разгледаме и ще преценим кое е най-доброто за клуба, така сме се разбрали с ръководството. Знаем, че на "Армията" се играе много трудно. Който е на терена, ще се раздаде на максимум, пък в крайна сметка каквото стане", добави националът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови