Треньор в Левски нападнал играч на Локо Пд

OFFNews 18 февруари 2019 в 09:32 894 0

Треньорът на вратарите в Левски Димитър Иванков е атакувал грубо Момчил Цветанов от Локомотив Пловдив при излизането на двата отбора в почивка по време на срещата на "Герена", завършила 1:1.

Малко преди това Локо откри резултата с попадение на Анте Аралица, а в ролята на асистент влезе именно Цветанов, който е популярен с прозвището Малкия шивач. Директно в ефир Иванков налетя на футболиста, а след това в тунела дори е успял да го сграбчи за гушата, но след намесата на хора от двата щаба не се стигнало до ескалация, информира "Меридиан Мач".

Не е ясно какво е провокирало гнева на бившия вратар, но се предполага, че вероятно той е реагирал по този невъздържан начин на отправени от Цветанов жестове след гола на Аралица. През второто полувреме Левски стигна до изравнителен гол, който падна малко случайно, а при отбелязването му имаше засада.

"Макар че не победихме, аз съм доволен, защото имаше моменти, в които правилно контролирахме мача. Допуснахме, разбира се, и доста грешки. Радвам се, че ръководството има вяра в мен и ми предложи дългосрочен контракт", коментира треньорът на Левски Георги Дерменджиев след равенството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови