Треньорът на Юве за мистериозната смяна на Роналдо: Опасявах се, че може да получи контузия

OFFNews 07 ноември 2019 в 13:53 1856 0

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари, коментира любопитната смяна на Кристиано Роналдо при гостуването на Локомотив Москва в двубой от Група D на Шампионска лига.

Португалецът напусна терена в 81-ата минута за сметка на Пауло Дибала. При излизането си от терена Кристиано беше видимо недоволен, отказа да поздрави треньора и му каза нещо в лицето. На пресконференцията след мача Сари обясни, че е извадил нападателя с превантивна мярка.

"Смених го заради опасения с физическото му състояние. Още в края на първото полувреме имаше признаци за безпокойство. Опасявах се, че може да получи увреждане в коляното, което да се отрази в бъдеще.

Дадохме много свободно пространство на съперника да развива атаките си. Възможно е в следващите срещи да сменим схемата.

В последно време често се случва да допускаме голове, след като поведем. Тогава ставаме пасивни в защита. Работим над тези неща.

Дъглас Коста е много важен футболист за нас, но още не е в най-добрата си кондиция заради контузията. Той притежава не само страхотна скорост, но и техника. Но нито той, нито Аарън Рамзи, са готови за цял мач", каза Сари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови