Треньорът на Левски вдигнал холестерола на "Герена"

OFFNews 21 декември 2018 в 09:53 1191 0

Снимка levski.bg

Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще се опита да се махне от "Герена" преди изтичане на договора по здравословни причини. Словенецът е поканен за селекционер на Латвия и явно е изкушен от перспективата.

Според "Меридиан Мач" специалистът вече е разговарял за напускане със собственика Спас Русев, като му е казал, че иска да си ходи, защото му е висок холестерола, а освен това баща му бил починал и трябвало да се прибере в родината си. Ако това се случи, то това ще е втори треньор на Левски, който си тръгва, защото здравето му се е влошило начело на сините.

Преди него със същите мотиви напусна легендарният Люпко Петрович, който написа в декларация, че стресът му идва в повече и "животът е един".

В момента сърбинът се завърна в българския футбол като консултант в ЦСКА и вече дава съвети на треньора Нестор Ел Маестро, който е възхитен от знанията му.

"Той беше на тренировките и на мачовете и говорим всеки път. Люпко е от полза. Опитът му е страхотен. Той е от този тип хора, които
виждат нещо за 5 минути, а на мен би ми отнело 5 дни. Люпко вече ми даде няколко интересни съвета. Освен това е много позитивен човек, което е глътка свеж въздух в България, защото генерално хората тук са доста негативни", сподели младият специалист пред "Тема Спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови