Треньорът на Лудогорец: Изпитваме уважение, но не и страх от Интер

OFFNews 19 февруари 2020 в 14:08 1639 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви, че изпитва уважение към противника в Лига Европа Интер (Милано), но не и страх.

Разградчани излизат в първи 1/16-финален мач в Лига Европа срещу Интер утре от 19.55 часа на "Хювефарма Арена" в Разград.

"Чака ни тежък мач с един много силен европейски отбор. Имаме проблеми с контузии на някои играчи, но няма да ги споделя. Вярвам, че Интер ще подходи сериозно към този мач и ще излезе с оптимален състав.

Самото име Интер е достатъчна мотивация за всеки футболист. Знам, че Лудогорец не се плаши от такива мачове. Готови сме", коментира Върба.

"Винаги се старая върховата форма на отбора да бъде в най-правилната част от сезона. Доближаваме се до тази върхова форма и може би ще го покажем утре. Не ни е страх от Интер, но изпитваме уважение към тях. Ако ни е страх, няма смисъл да излизаме на терена", каза още Върба на официалната пресконференция преди двубоя, цитиран от БНР.

Пред медиите застана и един от малкото българи в редиците на шампионите - Светослав Дяков.

"Настроението е приповдигнато. Всеки чака този мач. Свикнали сме да играем такива срещи. Много е важно нашето себераздаване. Важно е да запишем положителен резултат срещу такъв отбор. Излизаме за победа, но на терена ще видим какво ще стане. Нашата мисъл е само за победа.

Отборът е по-добър сега, новите играчите се аклиматизираха. Всички обичаме тези мачове, футболистите мечтаят за тези вечери. Надявам се да зарадваме всички", заяви Дяков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови