Треньорът на Реал пое отговорността за лошите резултати

OFFNews 07 октомври 2018 в 12:59 1333 0

Треньорът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги със сигурност не се радва на добър период в кариерата си, а след загубата снощи от Алавес с 0:1 специалистът влезе в неприятна серия.

Това бе 4-и пореден мач, в който "белия балет" не успя да вкара, като сушата вече достигна 6 часа и 49 минути. Освен Алавес, столичани не можаха да намерят мрежата и на Севиля, Атлетико и ЦСКА Москва.

Това се е случвало само два пъти в историята на Реал. През 1982-а, когато Вуядин Бошков е уволнен 11 дни по-късно и през 1985-а, когато Амансио губи поста веднага.

"Загубата е твърде голямо наказание предвид представянето ни. Вярно е обаче, че контузиите на Бензема и Бейл, които са важни играчи, оказаха негативно влияние. Това е труден момент и аз нося най-голямата отговорност.

Отношението ни към мача бе добро, но за съжаление отново нещата не завършиха добре. Мога да кажа на феновете, че тези момчета работят като зверове през последните 3 месеца.

Естествено, че сме разочаровани, но все пак изоставане от евентуални 3 точки до лидера не е чак толкова сериозно. Трябва обаче бързо да се вдигнем", каза Лопетеги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!