Треньорът на Ружомберок хвали Левски

OFFNews 21 юни 2019 в 14:17 1474 0

Новият треньор на Ружомберок Марек Сапара не спести добрите си думи по адрес на Левски. Специалистът, който доскоро водеше дублиращия тим на словаците говори пред  медиите за предстоящата среща.

Двата тима са съперници в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач ще бъде в Словакия на 11 юли, а реваншът седмица по-късно в София.

"Левски ни е напълно непознат като стил на игра, тепърва ще го анализираме. Но от обща култура съм наясно, че се изправяме срещу най-великия клуб на България.

Те са голямо име. Знам само, че ще ни е много трудно. Жребият вече е хвърлен. Ще играем с Левски така, както с всеки друг, ще се хвърлим от първата минута.

Имаме голямото предимство, че започваме сезона си срещу тях директно, а не с мач от първенството, така че трябва да използваме това.

"Първоначално трябваше да сме домакини на реванша, но УЕФА го промени. Лично за мен, това беше по-добрият вариант.

Сега обаче ще отидем със същата настройка, просто трябва да ги изненадаме на техния терен, важното е да им вкараме в София. Искаме да ги отстраним", каза Сапара.

При евентуален успех, 26-кратните шампиони на България ще се изправят срещу победителя от срещата АЕК Ларнака - Петрокуб.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови