Треньорът на ЦСКА: Говорих с Ганчев, в нашия клуб не се работи с ултиматуми

OFFNews 02 март 2020 в 13:08 1362 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори преди утрешния 1/4-финален мач на червените от турнира за Купата на България срещу Ботев (Враца).

Сръбският специалист беше категоричен, че няма криза в отбора, както и ултиматум от страна на собственика Гриша Ганчев. Двамата са провели телефонен разговор след поражението с 1:2 от Царско село.

"Не спахме добре. Много време прекарахме в анализи - как играхме и какво беше лошото в нашата игра. Това е нормално. Мислим да не повтаряме този мач. Нямаме много време да работим, защото играем през три дни. Днес ще направим тактическа тренировка.

Всеки ден говоря с ръководството, не толкова с Гриша Ганчев. Да, разговарях по телефона с г-н Гриша Ганчев. Търсихме решения, но нямам ултиматум. ЦСКА не работи така, не дава ултиматуми. Аз не чувствам такива неща. Нормално е да разговаряме.
Ботев (Враца) промениха състава, взеха опитни футболисти, промениха схемата, имат високи играчи. Ще подходим сериозно към този мач. Знаем и добрите, и слабите страни. Имат висок отбор, вкараха три гола на Арда от статични положения.
Загубата от Царско село е първо поражение след октомври. Имахме серия без допуснат гол толкова месеци. Съкратихме дистанцията на съперниците преди нас. Случи се загубата от Царско село, нямам оправдание за това и не съм човек, който ще се оправдава.

Всички директори виждат дали работим качествено. Според мен няма криза. И Ливърпул загуби от Уотфорд с 0:3. Всички губят мачове, както и ние.

Пет месеца задавате едни и същи въпроси. И след победи, и след загуби. На мен не ми влияят. По-скоро ме мотивират.

Понякога има проблеми. Проблемите са ни с контузени и наказани - други проблеми нямам. Преди мача Турицов почувства болки в бедрото и не искахме да рискуваме да го загубим за по-дълго. Раул Албентоса не е възстановен, Тиаго също е контузен, но Занев се завръща.

Има много критика срещу Али Соу, но той е първи нападател и е голмайстор на отбора. Срещу Царско село имаше достатъчно положения, но това е. Работим да се подобрим. Аз като треньор стоя зад него. Добре е, че има положения. Трябва му повече концентрация и работа на тренировки. Уверен съм, че рано или късно ще започне да вкарва повече голове”, каза пред медиите Крушчич.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови