Треньорът на ЦСКА критичен след загуба в контрола

OFFNews 20 януари 2019 в 21:32 1052 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не спести критики към футболистите си, след като допуснаха загуба с 1:3 от Академия Пушкаш във втората си контрола по време на лагера в Марбея.

Двубоят на "Estadio Municipal de La Linea de la Concepcion" завърши с победа с 3:1 за унгарския тим. Точни бяха Вега, Тамаш и Поор. За "червените" почетното попадение реализира Тиаго, появил се на игрището след паузата.

"Този мач със сигурност оставя лоши чувства у нас. Никога не е хубаво да загубиш, особено толкова убедително. Малко като зов за събуждане е. Понякога в тези приятелски мачове е по-добре да загубиш убедително и да играеш лошо, като по този начин разбираш със сигурност, че трябва да свършиш още много работа и имаш още много проблеми за разрешаване.

Бих могъл да измисля много основателни оправдания за резултата, но няма да го направя. Не се представихме достатъчно добре днес, но аз знаех, че ще бъде трудно с играчите, с които започнах втората част. Нека обаче не му отдаваме чак такова значение на този мач.

Разполагаме с още няколко седмици, за да се подготвим за втората част на сезона. Сигурен съм, че ще сме готови.
Двама играчи не бяха с нас днес - Жеферсон, тъй като все още е много рано за него и Манолев, който има температура", коментира Ел Маестро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови