Треньорът на ЦСКА не се страхува за бъдещето си след дербито с Левски

OFFNews 14 февруари 2020 в 13:33 1325 0

Треньорът ЦСКА Милош Крушчич сподели, че съперничеството между "червените" и Левски е най-красивото нещо в българския футбол.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг утре от 14:45 часа на националния стадион "Васил Левски".

Специалистът е на мнение, че играчите му трябва да действат хладнокръвно в главите си, но да горят в сърцата си, за да се представят добре на терена.

"Съперничеството с Левски е най-красивото нещо в българския футбол и в спорта като цяло. Уважаваме съперника и ще подходим сериозно. Надявам се с нашата игра да покажем качествен футбол, да бъдем интелигентни, да неутрализираме съперника и така да постигнем добър резултат.

Смятам, че сме готови. Не мисля, че този мач е решаващ за моята съдба - всеки един двубой е такъв. Всичко трябва да бъде на здрава основа в това дерби - да бъде чисто футболно съпрничеството.

Как ще играе Левски е тяхна работа. За нас е важно как ние ще се представим. Да дадем всичко възможно от себе си. Главата да ни е спокойна, но сърцето да ние горещо. Дори и да нямаме добър резултат, да сме спокойни, че сме дали всичко от себе си на терена. Тренираме различни тактически схеми.

Дали ще играем с двама или трима нападатели, важно е как играчите се разполагат на терена. Нашите фенове не се нуждаят от мотивация за такива мачове. Ние винаги усещаме тяхната подкрепа и нашата работа е да покажем добра игра на терена.

Енрике Рафаел тренира нормално от известно време. Той е готов и се надявам, че ще помогне в мача с Левски. За колко време - ще видим. Раул Албентоса не тренира няколко дни и още е под въпрос за мача", каза Крушчич.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови