Треньорът на ЦСКА спокоен за бъдещето си

OFFNews 24 ноември 2018 в 09:22 1055 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маесто демонстрира сериозно самочувствие и увереност, че няма да бъде уволнен. Той е убеден, че подобен въпрос въобще не е обсъждан от шефовете на “Армията”. Сръбският специалист дори се сравни ситуацията около себе си с тази на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

“Може да изглежда логично Манчестър Юнайтед да уволни Жозе Моуриньо сега, или дори преди два месеца, но те няма да го направят. Не е безплатно да уволниш някого, това струва пари. Освен това е важно и клубът да вярва в своя треньор. Това идва с резултатите. Очевидно е, че не съм спечелил Шампионската лига.

Аз съм малък треньор, както повечето тук в България, но за разлика от други, аз съм постигнал нещо и го направих миналата година, а не преди 20 години. Смятам, че дори и да бях загубил мачовете с Берое и Локомотив (Пловдив), нямаше да бъда уволнен.

Тези срещи бяха важни заради друго. Целта ми не е просто да остана тук възможно най-дълго. Искам да спечеля нещо”, заяви Ел Маестро в интервю за bTV. Днес от 15 часа ЦСКА гостува на Дунав в Русе, като се очаква пореден труден мач за столичани заради тежките условия за игра на Градския стадион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови