Треньорът на Вадуц нарече мачовете с Левски "хубави контроли"

OFFNews 22 юли 2018 в 16:20 2511 0

Треньорът на отбора от Лихтенщайн Вадуц Роланд Врабец заяви, че двата мача с българския тим са били хубави контроли, в които футболистите му са подобрили формата си.

"Това бяха две много добри проверки и то на ниво Лига Европа. Успяхме да удържим резултата от първата среща. Сега едва ли ни чака същото в нашето първенство.

В София стояхме много добре като отбор. Това ще е нашето предимство. Малко хора очакваха, че можем да постигнем подобно нещо. Не знам дали отстраняването на Левски ще ни помогне, но съм щастлив. Прескочихме известен съперник", коментира германецът.

В същото време Левски е без треньор след изгонването на Делио Роси заради отпадането от Вадуц, но това не пречи на "Герена" да афишират амбиции за дубъл през сезона.

“Амбициите на Левски са да стане шампион в първенството и да вземе Купата. Винаги съм се борил за титулярно място. Надявам се да получа шанс”, каза авторът на победното попадение за 1:0 над Ботев в Пловдив Илия Димитров след първия за сезона в Първа лига мач на "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови