Треперете, Божинов си пожела загуба на ЦСКА от Левски с автогол

OFFNews 24 септември 2018 в 13:53 2667 1

Головата машина на Ботев Враца Валери Божинов бе категоричен, относно очакванията си за предстоящото дерби между Левски и ЦСКА.

Новакът в Първа лига се изправи срещу "червените" в събота и загуби с 0:2. В двубоя Валери си отбеляза автогол, а след това изпусна и дузпа.

"Левски влиза с предимство в този мач. В момента отборът играе много добре. Аз казах на момчетата от ЦСКА, че ако играят както срещу нас, ще имат големи проблеми срещу Левски.

Като левскар пожелавам на "сините" победа в събота, дай Боже, с автогол на ЦСКА. Така ще бъде най-сладко, както стана срещу нас", коментира Божинов, цитиран от "Тема Спорт".

Преди дербито обаче на ЦСКА предстои двубой от 1/16-финалите за Купата на България срещу Монтана.  Треньорът на "червените" Нестор Ел Маестро планира промени в състава за тази среща.

Очаква се като титуляри да излязат Станислав Манолев и Евандро. Шанс сред стартовите 11 ще получи също вторият вратар Данте Стипица, за когото това ще е официален дебют, а по всяка вероятност и бранителят Александър Дюлгеров. ЦСКА замина на лагер в Монтана с 21 играчи. Двубоят за купата с едноименния местен тим е във вторник от 19:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови