Трима българи са сред спряганите имена за нов треньор на Лудогорец

OFFNews 27 август 2019 в 08:27 1657 0

Три са имената, които се спрягат за нов треньор на Лудогорец. Става дума за Димитър Димитров-Херо, Александър Томаш и Николай Киров, твърди "Тема спорт".

Към момента първият е без работа и може да се завърне в Разград, но при определени условия. Димитров напусна Лудогорец преди малко повече от година.

Тогава той бе заменен от Пауло Аутуори. Оттогава отборът бе воден последователно от Антони Здравков, Стойчо Стоев и сега временно от Станислав Генчев.

Интерес към Томаш, който е начело на Берое, е заявен още след отпадането от Ференцварош в Шампионската лига. Николай Киров е без работа, след като бе уволнен от Ботев Пловдив след края на сезона.

Не е изключен и варинантът новия наставник да бъде чужденец. Легендарният треньор Мирча Луческу може да застане начело на Лудогорец, твърди "България днес", позовавайки се на свои източници.

Според изданието, румънецът вече е започнал преговори с шефовете на разградчани, но тепърва има доста неща да се уточняват, като специалистът е поискал и допълнителна селекция, ако отборът влезе в групите на Лига Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови