Трогателното признание на Бонучи за болното му дете

OFFNews 10 април 2017 в 15:42 4361 0

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи направи трогателно признание пред испанския вестник „Ел Паис”, в което сподели, че е бил на крачка от отказване от футбола.

Повод за това е усложненията в хронична болест на по-малкия от двамата му синове в края на миналата година. Матео, който тогава е бил на две, претърпял последователни операции на главата. Лионардо бил неотлъчно до семейството си в този труден период, пропускайки мачове на Ювентус и националния отбор на Италия.

„Да, бях готов да се откажа. Футболът не беше приоритетът ми по това време. Виждаш сина си с толкова живот пред себе си. Той ти задава толкова много въпроси – защо това се случва на него. Нямах отговори.

Три или четири месеца главата ми просто не беше на мястото си. Краката ми трепереха, докато не минаха 15 дни от втората операция и не го видях да се възстановява. Не ме интересуваха нито тренировките, нито футболът като цяло.

Винаги съм мразил болниците и съм ги избягвал. Когато бях там с Матео ми беше много трудно да остана спокоен. Синът ми е много по-добре сега, а семейството ни е по-задружно от всякога. Късметлия съм. Тази сутрин той се събуди с усмивка. Сега осъзнавам, че това са истинските победи", сподели той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови