Уанда Нара разкри кои клубове са искали Икарди през лятото

OFFNews 04 септември 2018 в 13:10 2545 0

Италианският хегемон Ювентус е искал да привлече звездата на Интер Мауро Икарди. Това заяви съпругата и агент на нападателя Уанда Нара в интервю за Tiki Taka.

Стрелецът остана на "Джузепе Меаца", въпреки че името му беше свързвано и с Реал Мадрид. Нито един от заинтересованите клубове не плати освобождаващата му клауза от 110 млн. евро. Тя беше валидна за първите две седмици на юли и не важеше за Италия.

Въпреки това гранда от Торино е опипвал почвата около капитана на големия си съперник. "Единственият му контакт с тях обаче са седемте гола, които е отбелязал във вратата им", заяви скандалната Уанда.

"Нормално е да има оферти за нападател като него, но изборът е очевиден. Ювентус погледна към Мауро, но Кристиано Роналдо беше основната им цел за атака на Шампионската лига", добавя бившата съпруга на Макси Лопес.

Нара разкри още, че и от Наполи са искали Икарди, като там нещата са стигнали по-далеч. "Срещнах се с президента Аурелио Де Лаурентис. Той е много добър човек. Говорихме за всичко - от кино до футбол. Мисля, че отправи оферта към Интер, но Мауро вече беше взел решение да остане в Милано", завърши Нара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !