Успешен старт на кампанията "Специални гости на "Армията"

OFFNews 14 ноември 2019 в 17:30 1076 0

Началото на месец ноември бе успешно за ЦСКА. Освен победата срещу Славия, която е трета поредна за тима, стартира успешно и кампанията "Специални гости на "Армията". Тя има за цел да запознае децата с историята, традициите и успехите на ЦСКА, информира официалният сайт на 31-кратните шампиони.

Първите "Специални гости" бяха юношите от Академия ЦСКА, а през последната седмица посещения направиха последователно учениците от столичните 125 СУ "Проф. Боян Пенев" и 140 СУ "Иван Богоров".

Те взеха участие в дискусионна лекция, изгледаха филм за славната армейска история, снимаха се в съблекалнята, на трибуните и пистата и дори имаха възможност да стъпят на тревата на "Армията".

Децата посетиха музея и се разходиха по "Алеята на славата", след което се срещнаха с легендарните Димитър Пенев, бай Добри, Христо Запрянов и бившите футболисти и настоящи треньори в Академията - Владимир Манчев и Ивайло Иванов.

Малчуганите бяха изключително развълнувани, снимаха се и си взеха автографи за спомен. Димитър Пенев им подари книгата "70 години слава", която ще остане завинаги в училищната библиотека.

Директорът на Академията Пауло Кардозо запозна момчетата с условията, на които трябва да отговарят, ако искат да станат част от школата и ги окуражи да не спират да следват мечтите си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови