В Ювентус се надъхали от Реал Мадрид

OFFNews 08 март 2018 в 09:25 3596 0

Успехът на Реал Мадрид над Пари Сен Жермен е послужил за вдъхновение на футболистите на Ювентус преди двубоя с Тотнъм от 1/8-финалите в Шампионската лига, става ясно от думите на славния защитник на "бианконерите" Джорджо Киелини.

"Старата госпожа" сломи "шпорите" с 2:1 на "Уембли" и с общ резултат 4:3 продължава напред.

"Невероятна вечер за нас. Беше много тежко, но това не ни изненада. До края вярвахме в победата. Тотнъм е отбор, който създава много положения, но все нещо не им достига. Ние вярваме в историята, погледнете само мача ПСЖ- Реал. Опитът е важен, а ние го използвахме по най-добрият начин", каза Киелини.

Ювентус отстъпваше на Тотнъм в Лондон, но само в рамките на 2 минути и 49 секунди обърна мача.

"Това бе труден мач срещу голям отбор като Тотнъм, който винаги се раздава докрай и бе много агресивен. Ние обаче знаем, че английските отбори оставят пробойни в защита и ни дадоха възможности. Ние се възползвахме по най-добрия начин. Много съм доволен от победата, защото да постигнеш обрат на "Уембли" не е никак лесно.

Горд съм от отбора и от медицинския щаб, който свърши страхотна работа, за да ме подготви за този мач. Благодаря на моята съпруга, която бе до мен през последните две седмици, които бяха много болезнени", заяви пък нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин, който беше в основата на успеха на "Уембли".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови