В Левски обмислят раздяла с трио легионери

OFFNEWS 20 декември 2019 в 09:38 1399 0

В Левски обмислят раздяла с трима футболисти през зимата, но не на всяка цена, а само ако получат добри оферти, информира "Тема Спорт". Става въпрос за Филипе Нашименто, Насиру Мохамес и Франко Мазурек.

Целта на треньорския щаб и ръководството е да подсилят състава за евробитките през лятото, като за целта не трябва да допускат отслабване с раздяла с основни футболисти.
Нашименто беше отписан още през лятото. Той не започна подготовка, но беше привикан отново след раздялата с Давиде Мариани. Другите двама пристигнаха преди началото на кампанията.

За Насиру Мохамед Левски плати 300 000 евро на шведския Хакен. Той обаче така и не започна като титуляр през есента. Фланговият нападателе бил на терена в осем срещи, като в тях не успя да се разпише. Единственото му попадение за Купата на България при успеха с 5:1 над Спартак Варна. От Левски едва ли ще успеят да получат печалба при продажбата му.

Мазурек пък пристигна като свободен агент. Аржентинецът първо имаше проблеми с килограмите. След това не успя бързо да се приспособи към стила на Левски. Той все пак записа 17 мача и се отчете с едно попадение, но не беше убедителен като заместник на Мариан. Към него има интерес от гръцки тимове и при оферта от южната ни съседка няма да е изненадващо, ако се завърне там, откъдето дойде на “Герена”.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови