В Левски са получили оферти за Станислав Иванов и Робърта

OFFNews 28 октомври 2019 в 08:18 1423 0

Близкият до ръководството на Левски румънски мениджър Джовани Бекали заяви, че клубът няма никакво намерение да се разделя с младите си нападатели Станислав Иванов (20 г.) и Найджъл Робърта (21 г.), въпреки че към тях има сериозен интерес от чужди отбори.

И двамата имат по 6 гола до момента в първенството, като са водещите реализатори на “сините”.
Бекали е много близък със силните фигури в Левски Васил Божков и Георги Попов, като помага със съвети около трансферната политика на клуба.

“Станислав Иванов и Найджъл Робърта играят много силно, има интерес към тях. Но те трябва да продължат така, във всеки мач да се бият. Това е само началото. Клубът не ги продава, въпреки че има оферти. Левски ще се подсилва, а няма да се отслабва през следващия трансферен прозорец”, заяви пред “Тема Спорт” Бекали.

“Отборът върви добре за момента. Изоставането от Лудогорец е само 4 точки. Това е нищо. През пролетта Левски ще се бори за титлата, ще хвърли всичко. Още нищо не е решено”, каза агентът.

Джовани Бекали похвали и работата на треньора Петър Хубчев. “В началото всички казваха, че той е дефанзивен специалист. Затова и доста хора не го искаха. А треньорът е отличен. Левски е втори по отбелязани голове в първенството, има и втората най-добра защита.

Всичко това показва, че отборът играе офанзивно, а не дефанзивно. Тимът израства и трябва да се мисли как да бъде подсилен, а не да продава най-добрите си футболисти. Левски ще е най-малкото втори, а има и шанс за титлата. Ще се бори докрая за нея. Трябва да се прави състав за Европа”, заяви Бекали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови