В Лудогорец успокоени, че няма да претърпят финансови загуби

OFFNews 21 март 2020 в 08:13 1693 0

Нападателят на Лудогорец (Разград) Клаудиу Кешерю заяви, че от управата на българския футболен шампион са уверили играчите, че няма да има проблем с финансирането по време на принудителната пауза в еfbet Лига заради пандемията от коронавирус.

"Футболът тук в България спря миналата събота. От клуба ни увериха, че финансово няма да бъдем засегнати, въпреки неблагоприятния период.

Всички клубове трябва да изпълняват финансовите си договорености с играчите, въпреки че на практика ние в момента не произвеждаме нищо. Клубовете нямат приходи, но имат контракти", коментира румънският национал Кешерю за изданието "Digi Sport" в родината си.

Нападателят е изолиран във вила край Варна, като води самостоятелна подготовка.

"Предпочетох да остана тук, семейството ми е при мен, така че няма проблем. От пет дни съм изолиран с няколко приятели във вила край Варна, не напускаме мястото. В България има около 100 случая (на заразени с коронавирус).

Чух от медиите, че и нашият президент е с положителен тест, но аз не съм го виждал от 5 февруари, когато бяхме в Анталия. Така че, няма риск", каза Кешерю.

"Футболистите не можем да тренираме заедно в момента, но всеки един от нас получи отделна програма за подготовка, която спазва", допълни той.

Нападателят добави, че по принцип не може да се върне в Румъния, тъй като има забрана от клуба за пътува извън България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови