В Мадрид злорадстват: 4 топки и едно погребение

Ивайло Йолчев 20 април 2017 в 13:25 1695 0

"Четири топки и едно погребение", тържествува вестник "Марка" след отпадането на Барселона от Ювентус в Шампионската лига. Изданието от Мадрид е близко до Реал, празникът в редакцията е двоен. И развихря фантазията си, опирайки се на английската филмова класика с Хю Грант.

Топките са тези от жребия за полуфиналите утре, на който присъстват два мадридски отбора. Покозани са на първа страница. За погребението е ясно.

На другия полюс е "Мундо Депортиво" от каталунската столица. Вестникът гърми от първа страница "Сбогуване с гордост". Барса наистина се стара, макар че не успя да притисне реално до стената Юве.

Нормално, в Италия приветстват завръщането на клубния футбол на европейската карта. "Шедьовър в Барселона", пише "Газета дело Спорт" за представянето на Ювентус. Вестникът отбелязва специално момента, в който Неймар плаче на рамото на Дани Алвеш.

Във Франция също ликуват заради Монако, който отстрани с лекота Борусия Дортмунд. Новата звезда на футбола Килиан Мбапе не пропусна да отбележи и на реванша. "Всичко е възможно", пише "Екип". Да, Монако играе футбол, достоен за трофея в Шампионската лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews