В Сърбия: Стоянович вдигна Левски от мъртвите за по-малко от месец

OFFNews 11 септември 2018 в 13:11 1295 0

Работата на новия треньор на Левски Славиша Стоянович не остана незабелзана и в Сърбия. Местното издание "Курир" обърна сериозно внимание на специалиста.

"Треньорът Славиша Стоянович за по-малко от месец вдигна Левски от мъртвите. Слава, както е известен у нас, прероди гиганта, който в последните 10 години изоставаше след Лудогорец и ЦСКА. Той не направи големи обещания, запретна ръкави и се зае за работа. Резултатите нямаше как да го пропуснат", пише "Курир".

"Дойдох случайно. Бях привлечен от историята, хареса ми и президента Спас Русев. Левски е голям клуб с армия от фенове. Напредвам бавно. Имам доста работа, за да може нещата да изглеждат така, както аз искам.

Имам интересен състав. Заварих много контузени, които се завръщат бавно в игра. Освен това имаме млади и талантливи футболисти. Най-голямата звезда в Левски, а и в цяла България, е Габриел Обертан, който познаваме от Манчестър Юнейтед, Бордо и Нюкасъл. Има още Кабрал, Белмонт, Цветкович, който е добре познат в Сърбия, както и един интересен играч като Паулиньо.

Битката за титлата ще е с Лудогорец, ЦСКА и Берое. Първите два отбора са специални. Клубът от Разград има седем поредни титли, както и много чужденци. Разполага с много бързи бразилци.

ЦСКА е най-големият ни градски съперник. Дербито е като Звезда - Партизан. Първата среща с тях е на 29 септември. Мачовете с Лудогорец няма да са толкова напрегнати. ЦСКА също има много чужденци", коментира Стоянович пред сръбското издание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови