В ЦСКА вече няма да се радват след гол, а ще се извиняват

OFFNews 20 март 2018 в 08:56 6464 3

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов реагира на информацията, че от Левски ще сезират БФС и прокуратурата за поведението на нападателя Фернандо Каранга, автор на победното попадение за 1:0 в дербито на България в неделя.

Бразилецът изрази бурно радостта си като показа жест, който е негова запазена марка, а след срещата празнува с феновете на "червените", които му подадоха надуваем артикул от сексшоп, украсен с шал на Левски.

"Щом толкова пречи, ще помолим треньора Стамен Белчев да завършим сезона без Каранга. Ще забраним също на играчите да се радват след гол, а вместо това ще ходят да се извиняват на агитката им, че са вкарали. Готови сме на всичко, защото сме ЦСКА. Ще ги бием и с резервите.

Големите отбори играят за себе си, а не участват в задкулисни игри", коментира Стоилов пред "24 часа". Той визира поредния опит на Левски да си осигури предимство по служебен път, вместо на терена.

За отбелязване е, че проблемите на "сините" не се изчерпват само със загубата от ЦСКА. Тимът върви трети в първенството с изоставане от 16 точки от лидера Лудогорец и 13 от ЦСКА, а в последните си десет мача три път е стъпил накриво.

"Явно Димитър Пенев отново разкри Левски, като каза, че са играли за Лудогорец, а не за себе си", коментираха привърженици на ЦСКА.

Във Фейсбук групите на фенове на Левски мненията вече са разделени. Привържениците са уморени от оправданията с Каранга или мястото на ЦСКА в Първа лига, а искат отборът им вече да заиграе и да покаже лицето, което се очаква от него. Друга част поддържат мнението, че такъв мач не е трябвало да има, тъй като ЦСКА в този си вид бил изкуствено създаден отбор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

20.03 2018 в 10:14

....колко е нещастно говеждото стадо....Смех,смех,смех....

10571

1

Hissarion

20.03 2018 в 09:31

На крива ракета, космосът ѝ виновен.