ВИП-подкрепа за ЦСКА в Рига

OFFNews 19 юли 2018 в 11:20 1963 0

Снимка cska.bg

Куп известни личности ще подкрепят отбора на ЦСКА на стадион "Сконто" при гостуването на местния Рига в реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Червените" спечелиха в София с 1:0, а днес от 19,30 часа българско време ще се опитат да довършат започнатото.

Над 200 души се качиха на чартъра за Рига, като сред тях бяха легендите на клуба Димитър Пенев, Димитър Якимов и Петър Жеков. На стадиона в Рига "червените" ще бъдат подкрепяни от над 50 запалянковци, които чакат с нетърпение първото гостуване на ЦСКА в Европа от четири години насам.

Собственикът на клуба Гриша Ганчев също е плътно до отбора в латвийската столица, като се опитва да вдига настроените на възпитаниците на Нестор Ел Маестро.

ЦСКА не е отстранявал съперник в Европа от сезон 2010/2011 година, когато отстраниха уелския ТНС и влязоха в груповата фаза на Лига Европа. Тогава постигнаха и последната си победа като гост - 2:1 над Рапид във Виена.

Очаква се днес в игра да се завърне Кирил Десподов, който изгледа първия мач от трибуните поради контузия в коляното. На практика в София ЦСКА игра без нападател, но все пак успя да стигне до победата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови