Валверде призна за напрежение в Барселона

OFFNews 06 ноември 2019 в 08:39 1628 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде прие спокойно освиркванията от трибуните на "Камп Ноу" след поредния резил, дошъл при снощното равенство със Славия Прага (0:0).

Само няколко дни след загубата от Леванте (1:3) в испанската Ла Лига футболистите на Валверде не успяха да победят чехите в мач от Група F на Шампионската лига.

Сензационният резултат дойде благодарение на прекрасните изяви на вратаря на гостите Ондрей Коларж, а освен това Лионел Меси и компания далеч не бяха на познатото ниво.

"Ясно е, че не изиграхме един от най-добрите си мачове и е нормално феновете да изискват повече. Винаги искаме да печелим.

Истината е, че в този мач не успяхме да създадем много чисти голови положения. Не успяхме да конвертираме доминацията си в чисти голови положения.

Последните ни два мача не бяха толкова добри и има голямо напрежение върху отбора. Сега трябва да отговорим, което е друг аспект от играта", каза Валверде.

Все пак Барселона остана на първото място в Група F с актив от 8 точки, с 1 повече от втория Борусия Дортмунд. Интер пък е трети с 4, а Славия Прага е на дъното с 2 пункта. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови