Велик мач в Дортмунд, 18-годишен герой за Монако

OFFNews 12 април 2017 в 21:45 4283 0

Борусия Дортмунд и Монако изнесоха страхотно зрелище ден след бомбения атентат. Гостите от Франция победиха 3:2 в първи четвъртфинал на Шампионската лига, но няма как да се чувстват сигурни победители преди реванша у дома. Тези съперници могат да завършат при всякакъв резултат!

Герой за Монако стана 18-годишният Мбапе. У нас до 25 години им казваме млади таланти. Това момче вкара два гола и изработи дузпа в четвъртфинала на Шампионската лига. Вярно, съотборникът му Фабиньо пропиля наказателния удар от бялата точка при 0:0.

Справедливо е да се отбележи и друго - първото попадение на Мбане беше нередовно. Чудно е как италианските рефери проспаха един метър засада. Но младият французин се очертава като новата звезда на европейския футбол.

Дембеле и Кагава се разписаха за Борусия. Звездата на немците Обамеянг направи пропуска на вечерта в продължението, когато от три метра стреля с глава над гредата. 

Хубавото е, че настроението завладя трибуните и не спря до последния сигнал. Хората не дадоха и признак, че се плашат от терора на ислямистите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!