Венцеслав Стефанов се ядосва за провален трансфер на вратар

OFFNews 16 февруари 2019 в 09:52 1618 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е бесен на решението на младия гръцки вратар на тима Антонис Стергиакис да не приеме офертата на елитния испаски Севиля. През зимата тимът от "Овча купел" усилено се опитваше да продаде или отдаде под наем гръцкия младежки национал, но удари на камък.

Според Стефанов всичко е заради обкръжението на младока, което не мисли за бъдещето му. Така почти сигурно младежкият национал на Гърция ще остане на “Овча купел” и през пролетта. Той обаче ще бъде изваден от групата за предстоящите мачове, за да се поуспокои.

“Вероятно Стергиакис ще остане в Славия през пролетта. Достатъчно му размътиха главата. Имаше три оферти за него. Обаче някой го лъжеше за Англия и той до последно държеше за там. Затвориха обаче пазара и “съветниците” му се скриха. Аз питах и майка му, и баща му сега какво правим? Ами нищо, ще си остане в Славия.

На простия пари можеш да му дадеш, но акъл - не, са казали хората. Онези от Солун си мислят, че в един момент доларите и еврото ще почнат да падат от дърветата. Обяснявам им, че по-добрият вариант е Стергиакис да започне от по-ниско, за да стигне до голям клуб. Дадох им примера с Марио Кирев, че му предлагах да отиде в Грасхопър, а той отиде в Ювентус и така се загуби. Сега е в Косово”, сподели Стефанов пред “Тема Спорт”.

“Ядосан съм, как да не съм. Но съм ядосан най-вече на родителите му и на тези, които му мътеха главата. Те не виждат какво е добре за развитието на детето, те виждат някакви милиони, които изведнъж ще паднат от небето. Те не знаят, че за това нещо трябва доста да се потрудиш и доста… Какво да ви кажа… Елементарни хора. А офертите за него бяха добри, и то най-вече за бъдещото му развитие. И Ден Бош, и Севиля, и Локомотива (Загреб). Говорим за клуб от елита на Испания. Всеки знае колко силна е вратарската школа там. А той и майка му искали в Англия да ходи.

Ами аз отдавна искам да съм с Шарън Стоун, но тя не знае”, бесен бе Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови