Венци Стефанов: Десподов е женчо, съдийството си беше добро

OFFNews 03 декември 2018 в 16:11 2471 0

Финансовият благодетел на Славия Венцеслав Стефанов обяви в актуално студио "Дерби", че съдията е последният човек, който е виновен за загубата на ЦСКА от "белите" вчера.

Босът на най-стария столичен клуб сподели и, че Лудогорец не е виновен за загубите на "червените" в Първа лига.

"Безкрайно много съм благодарен на футболистите, че дадоха всичко от себе си. Дайте да говорим за футбол, защото през тези 94 минути имаше много футбол, битка и мъжество. Съдията е последният човек, заради когото ЦСКА не спечели мача. Пропуските, Стериакис и липсата на късмет - това беше основното. Старата истина е, че като не вкараш, ще ти вкарат.

Не омаловажавам качествата на Кирил Десподов, но Петков заслужава да е Футболист на годината. Уважавах Десподов, но вече не. Той футбол ли е играл, или е подслушвал пейката на "Славия"? Подскочи, удариха си корите и нищо друго. А той рева: "Моля, другарко". Женчо, никакъв мъж не е.

ЦСКА имаше безброй положения и не успя да отбележи. Ако резултатът беше 1:0 или 2:0, изобщо нямаше да говорите за съдийство. Хората трябва да приемат мъжки както победите, така и загубите. Паднахме от Витоша след куп пропуски и почнаха някакви клакьори: "о-о-о, черно тото".

Сега Гришата ли е играл черно тото? Късметът играе голяма роля. И на Титаник е имало кадърни и възпитани хора, но не са имали късмет. Защо си завираме главите в пясъка като щраусите, стърчат ни задниците и говорим само глупости?", започна Стефанов.

"Е, вчера по-тъмните момчета в ЦСКА бяха 7-8 парчета. Да не говорим за другите - Левски, Лудогорец, Ботев… Локо Пд със сръбско-хърватската инвазия. Защо не дават на добрите български футболисти да играят? Какво им е виновен българският футболен съюз? Отиваме в Бразилия, после взимат някакви португалски паспорти. По някое време се усещаме и дърпаме ръчната, но е късно.

Когато не се случват нещата при вас, грандовете, започвате с "дългата ръка на Домусчиев" и куфарчатата на Караманджуков, които никой не ги виждал. Познавам Караманджуков - откъде тия пари у него?! Съдията свирил против Локо Пд, защото Славия трябвало да бие ЦСКА.

Побъркани хора. Сега за тия две дузпи. Питате ме дали Караманджуков не е занесъл пари на съдията? Не е занесъл. Когато се подмине дузпа за друг отбор срещу грандовете - е, голяма работа, пак щяхме да ги бият тея. Че не успяхте да ни биете 40 минути с човек повече, съдията ли е виновен?", обърна се Стефанов към журналистите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови