Венци Стефанов: В БФС има ерудирани хора, нароиха се много кандидати за поста на Боби

OFFNews 27 ноември 2019 в 15:21 1832 2

Членът на изпълкома на Българския футболен съюз и президент на Славия Венцeслав Стефанов, коментира пред "Хоризонт" вчерашната втора акция на МВР в базата на организацията в Бояна. Според боса на "белите" не е било нужно да се правят такива демонстрации.

"Във футболния съюз работят няколко човека, които са достатъчно възпитани и ерудирани. 100 процента съм сигурен, че някой много жестоко подвежда премиера и хората, които искат да направят промяна.

Искам да ви дам един пример с екипировката. Познавам тази фирма от 25 години. Един афганистанец шие в България при това евтино и качествено. При тези цени, които предлага по 20 и няколко лева, не можем да искаме нищо повече.

Нароиха се много кандидати за поста на Борислав Михайлов. Парите, които са дадени от държавата за детско-юношески футбол, не мога да си представя, че човек от БФС може да ги открадне.

Емил Костадинов е изключителен човек. Всичко, което се прави, е меко казано ненормално. Обади ми се приятел от Швейцария да пита какво става, гледал по новините, че жандармерия нахлула в БФС.

Това не се говори никак добре за имиджа нито на футбола в България, нито на хората, които го ръководят, нито на България", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови