Венци Стефанов е против въвеждането на ВАР в Първа лига

OFFNews 12 декември 2019 в 13:49 1781 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че е против въвеждането на видео асистент съдия (ВАР) в мачовете от българския шампионат.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че утре ще се проведе заседание на Испълнителния комитет към Българския футболен съюз. На него ще се обсъди идеята да се създаде комисия, чиято цел е да изгради програма и начин за въвеждането на ВАР в България.

"Мишел Платини, който е голям футболист и ръководител, ни върна на футболната карта. Той каза, че ВАР е бич. Вижда се, когато е човешка грешка. Когато ние ги търсим, тогава се извършват издевателства над другите отбори", каза Стефанов.

Босът на Славия обяви и че ще се оттегли от Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз. Стефанов все пак обяви готовност да помага отвън на следващото ръководство на БФС.

"Вече съм много стар човек. Мога да помагам отвън, но на този, който иска да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се помага. Новото ръководство трябва да работи с държавата. Ще помагам на Славия докато мога.

Имам кандидати. Ако сега ги кажа, до юни ще им разгоните фамилията. Двамата са много коректни - мъжки и футболни хора. Честни и с достойнство, знаят езици.

Йордан Лечков налива масло в огъня, което не е необходимо нито за хората във футболния съюз, нито на самото първенство. Когато има безвластие, дори добре структурираните неща се развалят. Михаил Касабов е доста по-уравновесен, не е човек на крайностите", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови